Verwarrende liedjes

Ik rijd dezer dagen vaak met de auto. De autoradio staat dus al even vaak op. Nu zijn er zo van die liedjes die geweldige meezingers zijn, waarop je je helemaal kan geven achter het stuur en die je alleen maar goedgezind kunnen maken.
Totdat je een sirene hoort en lichtjes in paniek al je spiegels begint te checken. Meestal niks te zien. Even achteruit kijken: niks. “Tiens?” Opeens denk je eraan dat het misschien een tune in het liedje kan zijn. Dus draai je het radiovolume dicht, en inderdaad… geen sirenes meer te horen.

Allemaal heel leuk, hoor. Op een feestje een liedje draaien met politiesirenes in. Cool, very cool. Maar voor automobilisten zoals mij is dit echt een verschieten.

Er zijn trouwens nog variatie’s op “verschietachtige liedjes”. Ooit stond ik eens in de douche toen ze op de radio I wish I didn’t miss you anymore van Angie Stone draaiden. De backgrondzangeressen waren op zwoele manier “anymore” aan het zingen tussen het refrein en de strofe. Maar dat had ik in eerste instantie natuurlijk niet door. 

Nu was ik helemaal alleen thuis, en noemt mijn broer Kenny. Ik dacht dat er iemand had ingebroken en zachtjes “Kenny” aan het roepen was. Geef toe, dat lijkt op de “any” uit “anymore”. En zo met het lopende water hoor je niet al te perfect dat het in dat liedje verwerkt is. Nog helemaal nat toch even stilletjes gaan piepen was what I did… Niets natuurlijk! Even denk je dan aan geesten, tot de rede terugkeert en het duidelijk wordt dat het slechts het liedje is.

Advertenties

2 Responses to “Verwarrende liedjes”


  1. 1 Stijndc oktober 13, 2008 om 5:16 pm

    Ik had onlangs dus pal hetzelfde voor he..
    Coole nieuwe header trouwens! ‘K vind em echt leuk.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: