De David bij de courtisane zetten

Je hebt het waarschijnlijk al gehoord van David Beckham? De Britse voetballer komt vanaf januari een beetje voor mijn Milan spelen. Een beetje, ja. Eigenlijk speelt Beckham in Amerika, maar omdat het seizoen daar op andere tijden loopt dan in Europa kan hij, om zijn conditie op peil te houden, ook in Europa spelen.

Het heeft gekieteld om er iets over te schrijven. Tot nog toe heb ik het niet gedaan omdat ik constant van idee verander. Is dit wel goed voor Milan? Zeker is alvast dat het goed is voor de commerce. Ik ben benieuwd hoeveel Beckham-shirts er over de toonbank zullen gaan. En nog meer benieuwd naar de documentaire die Berlusconi over de transfer zoekt te maken.

Maar er is iets toffer om over te roddelen in het hele Beckham/Milan verhaal. Victoria (mevrouw Beckham en ex-Spice Girl) komt blijkbaar niet mee naar Milaan. Which I don’t get, by the way. Als uw man, uw geliefde, uw bijna-alles voor lange tijd naar de andere kant van de wereld verhuist ga je toch gewoon mee? En dan nog naar Milaan, dé modestad bij uitstek. Maar zij blijft dus lekker in Amerika. Dat is één.

Twee: Beckham heeft een appartement gekocht in Milaan. Helaas voor Victoria is dat appartement op een steenworp van de Milanese hoerenbuurt. Niet gezegd dat hij er van gaat profiteren natuurlijk. Maar wat was dat ook alweer van de kat en de melk?

Soit, u hoort het… er is hier een hele Beckham/Milan -soap gaande… welke ik met veel plezier volg 😀

Advertenties

0 Responses to “De David bij de courtisane zetten”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Wie ben ik?

The name:
Evy Philips

The age:
27 jaar

The passion:
Bram
Italië
AC Milan

Advertenties

%d bloggers liken dit: