London, baby!

Een maand geleden had ik een fantastisch plan (lees het hier). Vandaag is het plan uitgewerkt! We hebben dus weer iets om naar uit te kijken!

Het was makkelijk om iedereen te overtuigen mee te gaan. Overtuigen is zelfs niet het goede woord. Voorstellen en “oké, geweldig” horen antwoorden is correcter. Probleem was de datum. Ons Kelly werkt ondertussen ook en heeft nogal onregelmatige dagen en uren. Plus dat Joke en Ann op zaterdag aan weekendwerk doen. In de week lukt ook niet want dan zijn er ook vriendjes en vriendinnetjes die moeten werken.

Uiteindelijk hebben we toch twee datums kunnen vrij maken en kan ik jullie met blijdschap meedelen dat Koen, Lorre, Kelly, Joke, Ann, Marijke en mezelf 29 december met het vliegtuig (de eurostar zat bommeste vol) zullen opstijgen naar het gezellige, in kerstsfeer zijnde Londen! De volgende dag komen we alweer terug… al zou Nieuwjaar vieren in Londen ook geen slecht plan zijn, me dunkt. Volgend jaar misschien 😉

Ho ja, die musical heb ik er ook doorgekregen 😉 Hoe geweldig zijn die daar wel niet? We zouden zot zijn als we er niet eentje mee zouden pikken.

Advertenties

4 Responses to “London, baby!”


 1. 1 Stijndc november 19, 2008 om 7:34 pm

  Geweldig plan. Ook eens naar Londen geweest in de Kerstperiode en ’t is daar echt wel zalig leuke sfeer! Fotookes nemen eh.. 🙂

 2. 2 Swift november 19, 2008 om 7:41 pm

  Ooooh…Londen. Dat is lang geleden zeg. Ja, op het einde van’t jaar is het daar wel supergezellig!

 3. 3 Jan november 19, 2008 om 7:44 pm

  Overtuigen is in zo’n geval ni moeilijk nee, wie zou daar nu nee tegen zeggen :p
  I too, love love love the London!

 4. 4 Linn november 19, 2008 om 8:27 pm

  Klinkt interessant en leuk. Met drie vriendinnen heb ik een gelijkaardig plan uitgewerkt. Wij gaan tussen Kerst en Nieuwjaar enkele dagen naar Parijs. Een van de drie vriendinnen blijkt nu ineens niet meer mee te kunnen. Heel jammer… We hebben het bestellen van de tickets nog even uitgesteld. Hopelijk valt de beslissing morgen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Wie ben ik?

The name:
Evy Philips

The age:
27 jaar

The passion:
Bram
Italië
AC Milan

Advertenties

%d bloggers liken dit: