Lange Wapper

Als ik naar mijn werk rijd, moet ik over een brug. Lang geen Lange Wapper.

Want ja, die Lange Wapper… die heeft al veel stof doen opwaaien. Eén ding is zeker. Ze heeft ons, Vlaanderen, al veel geld gekost. En ze zou het fileprobleem verbeteren.
Maar wat ik niet begrijp is het volgende: “ik ben tegen de Lange Wapper brug want die loopt over huizen…”

Zie jij hier enige huizen onder die brug? Inderdaad, nee. Stom argument dus.
Tenzij natuurlijk, dat u zwerver bent en van plan bent om onder die brug te gaan wonen? Maar dan nog! Dan nog moet die brug er komen, anders kan u nergens onder wonen, toch?

Advertenties

2 Responses to “Lange Wapper”


  1. 1 Werner oktober 8, 2009 om 8:39 pm

    De Lange Wapper zelf komt vlak langs de zeevaartschool en o.a. een restaurant. Laten we dit beschouwen als ‘collateral damage’! Maar voor zwervers die een slaapplaats zoeken is het interessanter om voor zichzelf een plaatsje te reserveren onder het viaduct ter hoogte van het Sportpaleis, daar is een uitbreiding voorzien van 8 naar 18 rijstroken. De mensen van Merksem die daarnaast wonen zullen daar waarschijnlijk wel minder om kunnen lachen, maar ja: wie zijn zij!

  2. 2 wouter oktober 9, 2009 om 11:20 am

    De zeevaartschool en een restaurant? Wie in de zeevaart stapt zal het belang van de brug (haven met toekomst) wel begrijpen veronderstel ik?

    Dat restaurant ligt midden in het havengebied. Het grootste deel van de omzet is daar ongetwijfeld rechtstreeks aan verbonden. De toekomst van dit restaurant hangt dus af van de toekomst van de haven.

    Merksem is een verstedelijkt gebied, wie daar gaat wonen moet rekening houden met de voor en nadelen van wonen in een dergelijk gebied. Voordeel is dat er rond een stad veel werkgelegenheid en voorzieningen zijn, het nadeel ligt voor de hand. Soms moet je kiezen of je een status-quo wenst te behouden of vooruit wenst te gaan. Een ding is zeker, onze buren kiezen resoluut voor de toekomst.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Wie ben ik?

The name:
Evy Philips

The age:
27 jaar

The passion:
Bram
Italië
AC Milan

Advertenties

%d bloggers liken dit: