skiles 3: bochtjes en nog is bochtjes.

Na een weekje te hebben geskipt omdat a certain someone een kater had (nee, niet ik), was het vandaag tijd voor les 3.

Helaas geen Dimi meer. Het was een voorlopig naamloze mevrouw die al een pik op mij had van voor we begonnen waren. Waarom? Daarom –> We waren een beetje aan de late kant toegekomen, dus ik haast mij in mijn skibot en vraag Koen vriendelijk om terwijl met mijn andere skibot al om mijn latten te gaan. Koen doet dat (natuurlijk :p).

De mevrouw die de latten geeft, vond het blijkbaar niet zo tof dat ik daar niet zelf ben omgekomen want “zo kan ik niet zien hoe groot je bent, bla bla bla”. Natuuuuurlijk was ik zo slim om Koen de info mee tegeven dat ik zelf 1m69 ben en dat ik de voorbije lessen latten van 1m50 heb gehad. Ik denk niet dat ik op twee weken tijd nog gegroeid ben.

Anyway, mevrouw vond het nodig om naar mij te roepen (ik zat nog steeds op het bankje te worstelen met mijn skibot) dat het in het vervolg makkelijker zou zijn als ik er zelf omkwam. Mijn antwoord? “Jaaaa?” (insert smile).

En dat was blijkbaar in het verkeerde keelgat geschoten. Hoe ik dat weet? Well, mevrouw bleek ook de skilerares van les 3 te zijn. En mevrouw vond het niet nodig om mij enige feedback te geven. Ik heb er ook niet achter gevraagd, hoor. Ik vond van mezelf dat het wel vlot ging. Ik ben nog steeds niet gevallen, ik ga vrij snel, maar kan ook traag als ik dat wil. Volgens mij zit ik meer dan perfect op schema.

De les ging lang niet zo goed vooruit als bij Dimi. Het enige wat we vandaag gedaan hebben, was liftje op, bergje in bochtjes naar beneden. En technische uitleg over de ski’s gekregen. Pffff, who cares? :p

Dimi was wel van de partij. Bij het naar buitengaan hebben we even samen gelachen en heeft hij toch wel twee keer gevraagd of we niet mee nog iets gingen drinken. Helaas, ging dat niet. Maar ik hoop wel dat er volgende keer minder volk is zodat we weer “priveles” van hem kunnen krijgen.

Advertenties

1 Response to “skiles 3: bochtjes en nog is bochtjes.”


  1. 1 zotzijndoegenezeer januari 18, 2010 om 11:11 am

    Der is er weer één die moeilijk moest doen … Ik bedoel die madame natuurlijk 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Wie ben ik?

The name:
Evy Philips

The age:
27 jaar

The passion:
Bram
Italië
AC Milan

Advertenties

%d bloggers liken dit: