Evita voorspelt…

Ooit was ik redactrice voor het Hamjournaal (nu Supo). Wat ik zoal schreef? Vanalles en nog wat. Zo ook de wekelijkse horoscoop.
Toevallig vond ik er zo eentje terug. En omdat iedereen wel weet dat “alles terugkomt” ben ik er gewoon van overtuigd dat dit de week is waarin de “Hamoscoop” van toen weer accuraat is.

Hamoscoop

Wat doe je als je plots je potentiële geliefde tegenkomt in de gang? Er op af gaan en hem of haar aanspreken? Fout! Je checkt zo snel mogelijk in onze super-de-luxe Hamoscoop of het wel het juiste moment is om in actie te schieten!

Schorpioen (23/10-22/11)

Schorpioenen gaan deze week een duivel tegenkomen op school. Of dat een persoon is of een gebeurtenis? Je zal het vanzelf merken. Misschien is het wel je eigen geweten? Verzet je er niet tegen of het wordt enkel erger. Een goede raad: je moet dringend bijtanken of je belandt nog in bed… en dat zal niet met je lief zijn.

Boogschutter (23/11-22/12)
Boogschutters hebben deze week zin om een nieuwe trend te ontwikkelen in de food sector. De cafetariamedewerkers zijn bij dezen gewaarschuwd. Ook in je liefdesleven komt er voedsel aan te pas. (Nee, niet op DIE manier). Er zou een ex roet in het eten kunnen gooien. Negeren is de boodschap, anders staan wij niet in voor de gevolgen.

Steenbok (23/12-20/1)
Steenbokken in een relatie kunnen maar best in een romantische bui zijn. Een beetje moeite doen is het minste wat je kan doen. Anders zou het wel eens kunnen dat je enkel nog spam mail van je lover kan verwachten. Single Steenbokken worden gevraagd deze week minstens uur Frans te volgen. La langue d’amour zal van pas komen!

Waterman (21/1-18/2)
Watermannen kunnen deze week impulsief gedrag vertonen. Als het brandalarm nodeloos afgaat, is de kans groot dat hier een Waterman achter zit. Ook als er een docent(e) plots een liefdesbrief in zijn of haar bakje vindt mag een Waterman als eerste in verdenking worden gesteld.

Vissen (19/2-20/3)
De nieuwste roddel nog niet gehoord? Geen probleem: wend je tot een Vis en die zal je zonder aarzelen op de hoogte houden. Vissen moeten echter opletten dat er niet over hen kwaad gesproken wordt. Hun mond kan deze week namelijk iets te snel opengaan. Wat ook kan leiden tot genante situaties in de klas. Een tip: vermijd de naam Tim De Pril

Ram (21/3-21/4)
Er zit een botsing in de gangen van de KHM op je te wachten. En dat komt je goed van pas want zo kan je die avond blokken vermijden. Het avontuur wacht op je. Je kunt maar beter voorbereid zijn op een bungeesprong gekleed in Elvisoutfit. Voor passie moet je definitely bij Leeuwen of Tweelingen zijn, maar zorg ervoor dat ze meerderjarig zijn.

Stier (22/4-21/5)
Vergeet “Koppig als een ezel”, vanaf nu is het “Koppig als een Stier”. Docenten die -ologievakken geven, kunnen je tal van voorbeelden geven waarom. (Vraag het echter niet aan docenten Nederlands want zij houden vast aan wat er in het Groene Boekje staat). Je motto voor deze week? Eat those frogs! (de groene gummie kikkersnoepjes wel te verstaan).

Tweelingen (22/5-21/6)
Tweelingen zijn deze week onuitstaanbaar. Met een Tweeling naast je in de aula kan je het opletten wel vergeten. Je krijgt dreigementen langs alle kanten maar het schijnt je niet te deren. Een fikse ruzie met je lief kan je ook al niet veel schelen. Ze komen toch altijd terug naar jou. Maar of dat deze keer ook zo is? Je kunt het misschien eens proberen met een bubblegum-kauwgom!

Kreeft ( 22/6-23/7)
Je wordt fout begrepen in de les en je wordt er nog voor gestraft ook. Maar droog je tranen: revenge will follow. Je weet nog niet hoe, maar de dader krijgt alvast een plekje in je kleine zwarte boekje en dat belooft niet veel goeds. Op liefdesvlak gaat het beter dan perfect. Brad Pitt en Angelina Jolie zijn niet langer het meest ideale koppel op moeder aarde.

Leeuw (24/7-23/8)
De te vermijden vraag voor Leeuwen deze week is: “Wat denk jij ervan?” Je zal overrompeld worden met meningen die er niet toe doen. Verder adviseren wij Leeuwen deze week geen alcohol te drinken, niet te spinnen als een kat en lichtblauw ondergoed te dragen! Het zal je love-life ten goede komen. Beloofd!

Maagd (24/8-22/9)
Bij deze officieel tot mouwvegers van de week bekroond. Je moet en zal krijgen wat je wil deze week. Wat dat is, is niet voor publicatie vatbaar. (Maagden weten wel wat er bedoeld wordt). Wees extra attent deze week: er is een grote kans dat je iets belangrijks kwijt raakt. Als dat gebeurt, zijn de wc’s the place to look for it.

Weegschaal (23/9-22/10)
Deze week ben jij de ster op school. De woorden die je gebruikt om jezelf te beschrijven zullen deze week als goed gekozen worden beschouwd, maar let op: volgende week kunnen ze je persoonlijke hel worden. Ga daarom eens langs in de bibliotheek van de KHM en raadpleeg een woordenboek. Als je passie wil deze week zal je er geld voor moeten over hebben.

* Bent u geen student meer? U mag altijd de docenten inruilen voor uw diensthoofden en de wandelgangen van de KHM voor de gemeenschappelijke toiletten in de inkomhal van uw bedrijf… of zoiets 🙂

Advertenties

0 Responses to “Evita voorspelt…”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Wie ben ik?

The name:
Evy Philips

The age:
27 jaar

The passion:
Bram
Italië
AC Milan

Advertenties

%d bloggers liken dit: