What to do, what to do?

Er zijn altijd meerdere opties.  In elke situatie. Meestal twee. De goede en de slechte. Probleem is dat je in sommige gevallen niet weet welke de goede en welke de slechte is. Welkom in mijn wereld…

Ik vind van mezelf dat ik wel risico’s durf te nemen. In dat geval maakt het op zich niet veel uit of je goed of slecht kiest. Een foutje maken kan geen kwaad, zolang het geen zware (lees: illegale) fout is.

The thing is: die theorie gaat op zolang we het niet hebben over mijn emoties, gevoelens, so you will.  Zodra die er aan te pas komen is Evy out.

Blèh, ik moet daar eens dringend mee leren omgaan want… blèh. Want, want, want… zoveel redenen. En damn it, ik ben 24 jaar! ‘T wordt tijd. Ik denk veel te veel na over de gevolgen denk ik.

En eigenlijk: of anderen reageren positief én iedereen is blij. Of andere reageren negatief en ik ben (even?) blèh. Maar dat is dan hetzelfde gevoel al nu. Dus euhm, niks te verliezen, right? Nja, nu nog de ballen kweken…

Advertenties

2 Responses to “What to do, what to do?”


 1. 1 Valérie juli 14, 2010 om 7:05 am

  Ma zo cryptisch Evy! Nu ben ik wel benieuwd waar ’t over gaat!

 2. 2 Joke juli 15, 2010 om 2:08 am

  Het leven is niet altijd zo zwart wit he sjoe, soms kan je met de beste bedoelingen de slechtse keuze maken en met de slechtste intenties net de juiste keuze maken.
  Keuzes maken is zowizo niet gemakkelijk, voor niemand niet,zeker al niet over gevoelens. Het grootste probleem is dat als het er op aankomt, welke goed(bedoeld)e raad er ook gegeven wordt, het allemaal neerkomt op waar jij mee kunt leven, wat goed voelt voor jou.
  Dus (sorry voor de taal maar)fuck de rest is, het is uw leven, gij moet dat leven.
  Weet gewoon dat je bepaalde keuzes misschien alleen moet maken, maar dat je niet alleen bent in het verwerken van de consequenties, ill be there 4 you babe 🙂

  Ok genoeg emotioneel gezever van mij, slaapwel :p


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Wie ben ik?

The name:
Evy Philips

The age:
27 jaar

The passion:
Bram
Italië
AC Milan

Advertenties

%d bloggers liken dit: