Evita at eens 9 eieren

Ik weet niet meer hoe het begonnen is, maar collega Kevin blies eens hoog van de toren dat hij tien hamburgers van de McDo op een half uur kon opeten. Dat hebben we dus even getest enkele maanden geleden. Hij faalde. Hij kreeg er 6,5 op (in meer dan een half uur), maar na die 6,5 hamburgers kreeg zijn mond niets meer gekauwd.

Andere uitdagingen onder de collega’s volgden: iemand at 1 kg appels (gelukt), iemand 1 Sachertorte (mislukt: 1/3de was het maximum) en  iemand 10 koffiekoeken (gelukt).

Gisteren was het aan mij. The challenge: 9 eieren opeten zonder te stoppen met eten. Even drinken mocht. “Easy”, dacht ik. En easy bleek het. Al had ik toch gedacht dat het nóg makkelijker ging gaan. Ik bakte drie roereieren van telkens drie eieren. Het laatste roerei at ik met ketchup. Kwestie van de smaak wat te veranderen… na zo’n 6 eieren weet je het wel.

Gevolgen achteraf? Iedereen waarschuwde mij voor buikpijn en pijn aan mijn lever. Ook voor stinkende protjes. Ik kan u met vreugde vertellen: ik had geen buikpijn en heb een normale hoeveelheid protten geproduceerd gisteren. Ze stonken ook niet (dat doen ze nooit, ha! 😉 ). In de namiddag had ik wel even een dipje en zag ik precies slecht uit mijn ogen (kan ook van de zon geweest zijn), maar na een cola light was dat alweer opgelost.
Ik zat wel goed vol. Ik heb mijn avondeten pas om half acht opgegeten en toen had ik eigenlijk nog geen honger. Maar ik dacht: “groentjes zullen mijn lichaam wel goed doen nu.”

Oké, so who is next collega’s? Worden het de 5 smossen of de 2 liter cola?

Advertenties

3 Responses to “Evita at eens 9 eieren”


 1. 1 Kevin mei 26, 2011 om 10:33 am

  Beste Evita blogt,

  Toch even een rechtzetting: ik at de 6,5 hamburgers op in een tijdspanne van exact 30 minuten, en niet ‘meer dan een half uur’ zoals u beweert. Ik spoor u aan om dit asap recht te zetten.

  Toch proficiat met het welslagen van de opdracht (ook al waren het heel kleine eitjes) 🙂

 2. 2 Evita mei 26, 2011 om 11:28 am

  Beste Kevin,

  Aangezien u toch zeker 10 minuten met die laatste hap in uw mond hebt rondgelopen (including toiletbezoek), zullen het toch niet “exact” 30 minuten geweest zijn.

  ps: de eieren uit een kieke zijn gat, en zijn dus perfect acceptabele eieren.

 3. 3 Valérie mei 26, 2011 om 12:18 pm

  haha, ik zou toch graag eens een vlieg zijn tijden die uitdagingen van jullie!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Wie ben ik?

The name:
Evy Philips

The age:
27 jaar

The passion:
Bram
Italië
AC Milan

Advertenties

%d bloggers liken dit: