Woensdag lachdag?

’s Middags moest ik samen met een collega pour le job een tandem berijden. Hilarisch! En makkelijker gezegd dan gedaan, al lukte het wel, zeker naar het einde toe. Starten was in begin een mini-obstakeltje… je hebt vier pedalen voor één ketting, you see. Obstakel twee heet ‘sturen’. Neem maar eens een bocht met dat ding. Not that easy. Oplossing: uw bocht groot genoeg pakken. Let wel op: je bent niet alleen in het verkeer.
Wanneer je achteraan plaatsneemt is het een beetje bang afwachten. Veel zie je niet als je vooruit kijkt, buiten dan de rug van diegene die voor je zit, een stuurt is er wel – al beweegt het niet, en de fiets beweegt wat links en rechts… alsof je er gaat aftuimelen. U kan zich de uitspraken die gedaan werden wel al voorstelen: “Aaaaaaaaah”, “shit”, “oh nee”. Weer een ervaring rijker.

’s Avonds was het in de cinema te doen. Bridesmaids? Nu ja, die moesten we natuurlijk gezien hebben. Ann, Kelly en ik hebben ons kapot gelachen als was er soms ook wat “oh nee, als dat nog lang in beeld blijft, ga ik moeten kotsen” bij. Ik zal nog niet te veel verklappen maar als u hem ooit gaat zien, onthoud “Mrs. Iglesias” en zie mij kapotgaan van het lachen.

Hier alvast de trailer:

*Spijtig dat woensdag-lachdag alweer voorbij is, en het morgen donderdag-kuisdag is

Advertenties

1 Response to “Woensdag lachdag?”


  1. 1 LJ augustus 4, 2011 om 12:23 pm

    Tandemen heb ik jaren geleden geprobeerd maar achterop zitten is niets voor mij, I want full control! Die film lijkt me wel wat…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: