Code 37, the movie…

… heb ik nog altijd niet gezien. Nochtans vanaf het moment dat ik wist dat er ook een film kwam van de gelijknamige serie, wist ik ook dat ik hem wou gaan kijken. In de cinema.
Nu het zover is, heb ik hem nog altijd niet gezien.

Bram zei: “vraag anders eens aan uw vriendinnen of ze die mee willen gaan kijken?” Met andere woorden: liever nie, sjoe.

De vriendinnen zeiden: “we kunnen die binnenkort thuis eens kijken. Da’s meer een film voor thuis, niet voor in de cinema.” Met andere woorden: daar geven wij geen 8 euro (of wat kost dat tegenwoordig) aan uit zenne.

Diep teleurgesteld had ik er mij al half bij neergelegd dat ik die film pas over een jaar or so zou kunnen zien. Maar dat was buiten Bram gerekend. Zaterdag had hij immers een verrassing. We zouden iets gaan eten en dan naar de cinema gaan. Naar de Metropolis in Antwerpen. Da’s eens wat anders dan de Mechelse bioscoop he 😉
Zo gezegde zo gedaan. Kei lekker gegeten (raad wat ik nam… it’s easy 😉 ) en daarna riching inkomhal. Eerst nog eventjes de Free Recordshop uitgekiemd (4 dvd’s gekocht voor 15 euro, yihaa) en daarna richting kassa.

Ze speelden Code 37 om 19u45 en om 20u. In Metropolis kan je je plaatsen niet kiezen in de zaal zelf. Je moet ze op voorhand reserveren. Also… we hadden bij beide films nog keuze om op rij 1, 2 of 3 te zitten. Tof… dan krijgen we na een half uur stijve nek.

Uiteindelijk zijn we dan terug richting Mechelen gereden om daar naar de film van 21u te gaan. Ik dacht namelijk dat de film van 22u15 verschoven was naar 21u en die van 19u45 naar 18u. Blijkt dus enkel het geval op maandag en dinsdag en niet op zaterdag. En het domme is: iedereen lijkt dat te weten als ik dit vertel. Waarom? Waarom heeft niemand mij daar dan van op de hoogte gebracht?

Lang verhaal kort: ik ben dus nog altijd niet naar Code 37 gaan kijken 😦

Advertenties

0 Responses to “Code 37, the movie…”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: