Kerstboom numero uno

Jawel, onze allereerste gezamelijke kerstboom staat!!! Al sinds zaterdag, maar ik ben tegenwoordig een luie doos dus blog ik er pas enkele dagen later over.

We waren al eens ooit, lang lang geleden, naar de kerstbomen en -versiering bij Van Gastel gaan kijken. Helemaal in extase kwam Bram ook al in de sfeer… maar een kerstboom van ocharme 1m50 voor 135€ vond ik er toch wat over. Uitstel is geen afstel, me dunkt.

Tegenwoordig hangt er overal in de straten kerstversiering, en dus wou ik dat ook… in mijne living! Niet over de top maar toch een standaard kerstboompje met wat bolletjes erin.

Zo gezegd, zo gedaan. Zaterdag trokken Bram en ik naar Happyland. Keuze te over aan bomen, lichtjes, bollen, pieken, slingers, kaarsenhoudertjes, lichtgevende hertjes,… Dus euhm… we waren daar niet op 1,2,3 buiten.

Over de boom waren we het eens (nog geen 40€ btw, ha!). Over de lichtjes not so much, maar hey, ik heb mijn goesting gekregen (geeft toe: warmwitte lichtjes zijn toch veel gezelliger dan coole blauwe gedrochten, nee?). En dan moesten we de kerstballen kiezen. Ons winkelkar was helemaal ingeladen met blauwe, zilvere en gouden exemplaren…

Lang verhaal kort: we zijn uiteindelijk naar huis gekomen met gouden, bronzen, oranjeroosachtige dingen! Maar wat een resultaat he?!

Ow, en dat pakje? Dat is voor mij. Van Bram. En ik heb geen idee wat er in zit. That is killing me! Het weegt wel zeer weinig… veel te weinig voor zo’n groot pak. Ik heb een licht vermoeden dat er in dat grote pak een kleiner pakje zit.

Advertenties

2 Responses to “Kerstboom numero uno”


  1. 1 LJ december 13, 2011 om 11:43 am

    ’t Is een schone boom geworden! En ja ’t is een groot pak… Spannend 😉


  1. 1 Update | Evita blogt... Trackback op december 12, 2013 om 3:37 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Wie ben ik?

The name:
Evy Philips

The age:
27 jaar

The passion:
Bram
Italië
AC Milan

Advertenties

%d bloggers liken dit: