Nooit meer scheren?

Remember mijn waxavontuur? Dat was een… euhm… unieke ervaring. Mijn benen bleven redelijk haarloos op het eerste zicht, maar als je erover streek met je hand: stoppeltjeuhs!!! Scheren was makkelijker.

Toen kwam er de reclame van de Silk-épil 7 Dual Epilator van Braun . Verleidelijk, duur en pijnlijk. De wil was er, de twijfel ook. Ik heb hem dus nog altijd niet in huis gehaald.

En then there was Groupon.  We hebben er al eens bonnetjes mee gekocht voor pizza. Daarmee was alles goed verlopen. Dus toen er gisteren een topaanbieding à la mijn Dual Epilator op deze website kwam, kwam ook mijn twijfel weer boven. De topaanbieding in kwestie? Een innovatieve epilator voor een permanente (permanente!) zachte en gladde huid ter waarde van 499€, nu voor 169€! Evenveel als die van Braun… maar voor permanente ontharing.

Twijfel, twijfel, twijfel… wat als dat ding niet geleverd wordt? Miserie! Wat als dat ding toch niet goed genoeg onthaart op mijn hardnekkige haartjes? Afzet! Wat als, wat als.

Anyway, ik heb het gekocht. Meer zelfs, ik heb het ding al besteld! De levertijd is 30 werkdagen… it better be worth it! Ik hou jullie op de hoogte 😉

Advertenties

1 Response to “Nooit meer scheren?”


  1. 1 Joke januari 5, 2012 om 2:52 pm

    ben benieuwd 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: