Wie zoekt die vindt?

Via een artikel in het Nieuwsblad over fashionbloggers met een maatje meer, kwam ik op de blog van Georgina. Ik raakte aan het lezen en vond al snel een blogpost over bikini’s voor vrouwen met een grote boezem. Sinds ik onlangs 2 nieuwe bh’s kocht in een warenhuis, waarvan ik de naam niet zal noemen, en ik zowaar naar een D-cup moest grijpen, voelde ik mij toch aangesproken door het artikel. Vooral ook omdat ik écht een nieuwe bikini nodig heb… voor als de zon nog eens deftig wil schijnen.

Anyway, Georgina linkte naar de onlineshop van Simply Beach in de United Kingdom. Ik vond al vrij snel een modelletje waar ik wel eens een oversea shipping order voor zou wagen. Alleen euh… ik weet eigenlijk niet echt wat mijn bh-maat is. Ik koop mijn bh’s meestal door een aantal maten die op het zicht geschikt lijken mee te nemen in het pashokje en dan te kijken welke het beste zit. Soms loopt alles thuis ook nog naar wens, soms beweeg ik somehow thuis meer dan in het pashokje en blijkt het toch  niet helemaal de juiste maat te zijn.

Ik moet daar dringend iets aan doen. En dus ging ik op zoek naar hoe ik mijn bh-maat moest meten. Ik kwam uit bij de maattabellen van Hunkemöller. Hunkemöller, bekende lingeriezaak, toch? Zal wel kloppen, I guess.
Ik ging aan de slag met mijn lintmeter en vergeleek met het tabelletje. Volgens het Hunkemöller-tabelletje zou ik een 80B moeten hebben. Euh…80B? So, as I said in alinea 1, heb ik laatst een D-cup moeten kopen. Echt, ik krijg mijn balkon echt niet in een B-cup. Dan mag ik niet meer bewegen of alles valt eruit.

Na nog wat andere random maattabellen te hebben gegoogled en Bram mijn omtrekken te laten meten, bleef ik uitkomen op een 80B.
Weird. Ik denk dat ik mij één van de komende weekends eens naar Hunkemöller ga begeven. Mij ongemerkt in een pashokje ga begeven met een paar 80B’s en als ze niet passen, te doen waar ik eigenlijk totaal geen goesting in heb: mij laten bijstaan door een bh-verkoopster/specialiste

Tja.

Advertenties

0 Responses to “Wie zoekt die vindt?”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Wie ben ik?

The name:
Evy Philips

The age:
27 jaar

The passion:
Bram
Italië
AC Milan

Advertenties

%d bloggers liken dit: