Boe Chelsea, boe!

Gisteren was het de finale van de UEFA CUP. Het kan/kon mij eigelijk geen *biep* schelen wie die finale zou winnen. Beter nog: ik wou daar eigenlijk ook niet naar kijken.

Maar omdat ik het allerbeste vrouwelijk liefje van de hele wereld ben, mocht Bram kijken – en ik dus ook. Omdat het in de 90ste minuut (of zoiets – op het einde, soit) nog steeds een gelijke stand was, betekende dat verlengingen. Een half uur erbij! Bah.

Maar omdat ik het allerbeste mannelijk liefje van de hele wereld heb, (en laten we eerlijk zijn: omdat ik er de laatste maand al meermaals om gevraagd heb) stelde Bram voor dat hij mij tijdens dat half uur zou masseren 😀 Weliswaar met mijn hoofd richting tv gedraaid, zo dat hij ondertussen kon verder kijken. Maar hey, will do. En dus vloog mijn t-shirt uit en begon mijn allerliefsste liefje van de hele wereld eraan. Massage – love it – lang geleden!

Helaas, pindakaas,… Bram was nog geen 2 minuten bezig en die spelverbrodders van Chelsea scoren! In de officiële tijd! Bye bye massage van een half uur.

Note to you: Bram heeft wel nog tien minuten verder gedaan… Ik had liever een half uur gewild 😉
Note to myself: Dringend nog eens Groupon doorzoeken naar promoties voor een Hot Stone massage or so.

Advertenties

1 Response to “Boe Chelsea, boe!”


  1. 1 misssexandthecity mei 16, 2013 om 8:40 am

    Hahahahahahahaha, mijn mannen willen ook graag kijken, maar ik kijk nooit mee, ik vind het vreselijk, het enige dat ik op gebied van voetbal doorsta is de wedstrijd van mijn zoon,…….en dan is soms nog de babbel belangrijker 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: