Win For Life: be aware

Vandaag heb ik een wist-je-datje voor u.

Ik speel nooit mee met van die trekkingsspelletjes zoals Euromillions. Af en toe (lees: 1 x per jaar) durf ik wel eens een kraslootje kopen. En eigenlijk alleen omdat ik weet dat Bram dat wel apprecieert.

Vandaag ben ik te weten gekomen dat als je bij een Win For Life lootje de 1000/2000/3000 euro (hoeveel opties hebt u tegenwoordig al?) per maand krast… u die nog niet noodzakelijk gewonnen hebt! *shock*
Blijkbaar wordt uw naam dan in een grote trommel gestopt samen met die van alle andere mensen die die maand zo’n lootje hebben gekrast. Daar wordt dan één winnaar uitgetrokken.

*shock*

Ik wist dat niet.
U ook niet? Wel, ik stel u hierbij met plezier op de hoogte want stel u voor: u krast zo’n lootje en denkt meteen dat “ge binnen zijt“. U roept meteen uw baas toe dat hij de pot op kan, neemt een optie op een kast van een huis, enzovoort, enzovoort… En dan kom je te weten dat uw naam in een pot gaat met nog 100 (ofzo) andere ‘winnaars’. Tsuh. You’re welcome.

Advertenties

3 Responses to “Win For Life: be aware”


  1. 1 Jeroen juni 6, 2013 om 3:50 pm

    Ik heb nu niet direct een Win for Life lotje bij de hand maar de gewone WFL (3€) daar heb je, als je wint uiteraard, altijd de 2000€/maand. Bij de andere speciale versies is het idd zo dat er via lottrekking bepaald wordt wie van de winnaars de maandelijkse prijs krijgt. Al de andere winnaars krijgen dan eenmalig de hoofdprijs. Het is dus nog een beetje anders dan uw uitleg 🙂

  2. 3 misssexandthecity juni 6, 2013 om 7:21 pm

    Oh my god, dank je, wat een schande 🙂 :-),………….;


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: