Zo man, zo vrouw

Omdat ik journalistiek gestudeerd heb, ken ik nu een paar mensen in de media. Ex-schoolgenootjes dus. Die werken voor toffe websites, de boekskes, kranten en tv. Of ergens anders, dat kan ook.

In die tv-categorie is er zo iemand die achter de schermen werkt bij Zo man, Zo vrouw op Vijftv*. U weet wel, met Jani Kazaltzis.
En nu verscheen dit op Facebook:

zomanzovrouw

Nu wilt het toch wel zijn dat wij toevallig soms naar Zo man, Zo vrouw kijken zeker? En geloof het of niet: mijn – toch wel anders zeer mannelijk lief 😉 – heeft al meermaals gesuggereerd dat we daar eens aan zouden moeten meedoen. Dat hij eens een andere stijl wilt, want dat we altijd dezelfde kleren dragen. Which is true. Wij zijn 27 en wij dragen nog steeds hetzelfde soort kledij als toen we pakweg 22 waren.

En ik geef toe: het zou wel leuk zijn. Professioneel adviesnu ja, advies van Jani –, een kappersbeurt, verwennerij bij de make-up-mevrouw én vooral: nieuwe kleren. Die ons dan ook nog eens geweldig beeldig zouden staan.

Alleen… dat komt op tv! Mensen kijken daar naar.
Deelnemers worden belachelijk gemaakt als er ergens – al dan niet verdoken in hun kleerkast – een hawaïhemd blijkt te steken.

En ik ken dat met tv… ik heb nog zo eens ketchup op sensuele wijze van een boterham moeten strelen met mijn vinger om dan verleidelijk in mijn mond te steken.
Nog steeds dankuwel Man Bijt Hond om dit niet uit te zenden… bij nader inzien.

Nee, ik denk dat ik in plaats van  vrienden in de media te hebben op zoek moet gaan naar vrienden die in de modewereld zitten. En zo – zonder tv – aan professioneel advies, een kappersbeurt, verwennerij bij de make-up-mevrouw én massa’s nieuwe kleren moet geraken.

Maar als u wil deelnemen, weet u wat u moet doen: Mail naar zomanzovrouw@fremantlemedia.com

*of bij het mediabedrijf dat Zo man, Zo vrouw produceert. Of er connecties heeft, alleszins.

Advertenties

2 Responses to “Zo man, zo vrouw”


  1. 2 misssexandthecity augustus 6, 2013 om 5:35 pm

    Ik wil wel eens graag gaan shoppen met een stylist, maar dat tv gebeuren is nu ook niet echt aan mij besteed en ik vind dat die vrouwen ook vaak ouder worden gemaak dan ze zijn of wel is mijn kledingsstijl te jong :-), dat kan ook 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: