Dream on

Bram onthoudt nooit zijn dromen. In de drie jaar dat wij samen zijn, heeft hij nog nooit gezegd: “amai, ik heb een rare droom gehad deze nacht.” Hij vergeet die ’s morgens.

Ik droom regelmatig… en onthoud dat. ’s Morgens word ik wakker en ben ik dan helemaal in de war over de betekenis, want really… ze slaan nergens op.

Deze nacht was het weer prijs:

Ik droomde dat ik stage deed in een ziekenhuis en dat ik samen met nog wat andere stagiairs in een kamer van een patiënt stond. Om de één of andere reden was men aan het werken in deze kamer. En ook al lag die kamer op de 8ste verdieping, er was een hele diepe put gegraven. De werkmannen waren niet aanwezig. Ik zie iets in de put liggen en haal het eruit. Het blijkt een bom te zijn.

Ik weet niet wat ik ermee moet doen want als ik ze loslaat gaat ze ontploffen. Ik besluit de bom buiten de kamer te houden, dus in de gang van het ziekenhuis. En laat los. Plof! En luide knal en wel wat schade, maar niet al te veel. Niemand in de kamer is gewond. Ik kijk op de gang en daar is niets meer.

Iedereen gaat naar beneden maar ik blijf verder werken in die kamer. Papierwerk. En dan is het plots 20u en ga ik naar huis.

That’s it. Soms weet ik wel waarom ik dingen droom. Dan kan ik een link leggen naar de realiteit.
Maar nu? Ik heb absoluut geen enkel idee. Ik heb niets met ziekenhuizen, ik heb niets met bommen,…

 

Advertenties

3 Responses to “Dream on”


 1. 1 fotografiemelissajacobs augustus 26, 2013 om 9:16 am

  Ik heb deze nacht over jou/jullie gedroomd. ook raar hoor. Jullie gingen trouwen. allé, eigenlijk waren jullie stiekem getrouwd. Zonder iemand iets te zeggen. 🙂 En dan was ik ineens weer in het appartement waar ik vroeger woonde… om dan op vakantie te vertrekken. klaar voor de vlucht van 11u en ik was nog niet vertrokken om 10.30u… met andere woorden… ik heb ook rare dromen én onthoud ze ook tot ’s morgens. 😀

  • 2 Evita augustus 26, 2013 om 9:52 am

   Haha, no worries, als we ooit gaan trouwen zal ik het zéker laten weten 😉 Misschien hebt ge zin om op verlof te gaan, maar beseft uw onderbewustzijn dat het toch beter zou zijn dat ge gaat werken 😀

 2. 3 misssexandthecity augustus 27, 2013 om 10:20 am

  Speciaal, maar moet er voor elke droom een betekenis zijn wij willen gewoon teveel weten 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: