Fritten van de frituur

Als je ’s nachts thuiskomt van 12 dagen niet thuis te zijn geweest en de wekker een paar uur later gaat om te gaan werken, dan ben je moe.

Als er dan ook nog eens niets in huis is om te eten en je dus ’s middags te voetoh my god, gelukkig ben ik getraind door de vele dorpswandelingen in La bella Italia – naar de Delhaize moet voor het eerste eten dat je die dag krijgt, dan word je nog meer moe.

Als je ’s avonds dan uiteindelijk gaat winkelen voor de twee dagen die nog resten voor het supermarkt-saturday* is, dan… krijg je honger.

Honger + moe = fritten van de frituur!

Mannekes, dat heeft gesmaakt. Gesmaakt, zeg ik. En het was veel. Veel te veel, maar ik heb mijn broek open gezet en het allemaal naar binnen gespeeld. Inclusief het extra stukje Mexicano dat Bram niet meer moest. Woosie 😀

En het mooiste van al: ze kwamen van Frituur Veemarkt. Die hebben geweldig lekkere fritten, maar zijn belachelijk traag in hun bediening. Daarom gaan we daar niet al te dikwijls. Maar nu waren we op 10 minuten buiten! Woensdagavonden zijn misschien niet zo populair bij Mechelse frituren?

Vandaag staat er spinazie op het menu, klaargemaakt door de handen van mijn eigenste Popeye 😉 Groenten… will be good.
“En morgen dan”, denk je wellicht benieuwd? Terug penne al ragù. Kwestie van geen afkickverschijnselen te krijgen na 12 dagen overdosis Italiaanse keuken 😉

Het recept is poepsimpel. Men brengt water aan de kook, men kapt het pak penne in het kokende water. Laat zo een 7-tal minuten koken en roer af en toe. Men opent een bokaal bolognaisesaus naar keuze en kapt die uit in een andere pot. Laat zachtjes opwarmen en roer hier ook af toe in. Ik ben een ware keukenprinses. Vooral als Bram moet gaan voetballen en het dus snel moet gaan… en ik geen zin heb in veel afwas. That’s they way, haha haha.

*Wij doen zaterdag boodschappen voor de hele week die komt. Routine-mus. That’s me.
Advertenties

2 Responses to “Fritten van de frituur”


  1. 1 Thomas Pannenkoek september 19, 2013 om 5:20 pm

    Zowel de frieten als de spinazie zie ik zitten, echter niet samen 🙂

  2. 2 misssexandthecity september 19, 2013 om 7:30 pm

    Hahahahaha, we nemen het van de makkelijke kant, maar ik moet toegeven op Chattheo’s trainingsavonden is het hier ook eenvoudige kost,…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: