Samengevat

Muggen

Tijdens onze reis naar Italië werd ik gestoken door Italiaanse muggen. Meermaals. Ik heb geen enkele mug horen zzzzzoemen, maar mijn benen gaven wel één of andere allergische reactie. Harde bulten van beten werden het. Die dan ook nog zorgvuldig werden open gekrabt door  yours truly. It’s wasn’t a nice picture. Jeuken dat dat deed. Pas normale. Vele zalfjes en lange broeken later, zijn de beten nu aan het genezen.

Maa-aar… die crazy ‘nazomer’ zorgt wel nog steeds voor Belgische muggen. Hun beten worden niet groot en dik, wat niet wegneemt dat ze wel jeuken. En deze muggen zoemen wél. ’s Nachts.

Soit, na de Italiaanse muggenplaag – voornamelijk op mijn benen – wordt mijn rechterhand sinds deze nacht gesierd door maar liefst 5 muggenbeten.
Winter? Where are you?

Ryanair

Gisteren werd er in de media nogal wat gedaan over de reportage die Telefacts maakte over Ryanair. Daar wordt nogal regelmatig iets over gedaan in de media, over Ryanair. Ik vind dat je daar geen woorden aan moet vuilmaken. Iedereen weet nu toch al dat Ryanair je afzet eens je van de regeltjes afwijkt?

Ik laat er mijn slaap én zeker mijn reis niet voor, hoor. Ik reis goedkoop en zorg er gewoon voor dat ik op tijd en reglementair in orde op de luchthaven sta. Ik ben al lang gelukkig dat ik redelijk goedkoop op plaatsen kwam, die ik anders waarschijnlijk nog niet had bezocht.
En uiteindelijk moet je maar eerst eens deftig lezen waar je je aan verbindt. Ik geef die O’Leary gelijk.

Waterafrekening

Vanavond gaan we naar de meneer van het ‘immokantoor’ dat tussen ons en onze huisbaas staat om die hoge afrekening te bekijken.

Ik ben best zenuwachtig. Ik ken er namelijk niet heel veel over en de cijfers zijn de cijfers. Ik hoop op een deftige uitleg… en misschien een rekenfout van de meneer van het ‘immokantoor’? Want ik blijf erbij: zo’n hoge rekening? Dat kan gewoon niet. Met ons tweetjes dubbel zoveel verbruiken dan een gezin van 4 personen? Ik ben nu wel een proper meisje maar zooooveel was ik mij nu ook niet hoor.

to be continued…

Bierbakken

Het vriendinnetje dat dit weekend getrouwd is, heeft de krant gehaald. Hier lees je onder andere hoe haar vrienden hun huis hebben verstopt achter een biermuur van meer dan 300 bakken bier. Geslaagd, I think.

Hoge cijfers

Ik kreeg vandaag een melding van WordPress – en ik citeer: “Je statistieken gaan door het plafond! Zo te zien trekt “Evita blogt…” veel verkeer”

Dat kunnen we alleen maar toejuichen, non? Voor 12u ’s middags had ik vandaag al meer dan 150 bezoekers.
Nu… in my early days of blogging had ik dat wel vaker, maar dan had ik voor school een opdracht te doen en misbruikte ik zoekwoorden als “youporn” en “Tokio Hotel”. Dat doe ik nu niet meer hoor…

Anyway, goed bezig beste lezertjes 😉

Advertenties

4 Responses to “Samengevat”


 1. 1 Thomas Pannenkoek september 25, 2013 om 3:40 pm

  Het is een eer om op deze drukbezochte blog een reactie te mogen geven :). Succes met de waterrekening ook !

 2. 2 marliese9 september 25, 2013 om 7:13 pm

  Eén woord voor tegen die muggen: deet! Het stinkt (nu ook wel niet zo hard), maar het helpt wel. In Barcelona had ik mij ook eens niet ingespoten en ook muggenbeet, waar dan na 2 dagen een blaas op kwam. Die heb ik dan ’s nachts eens opengekrabd in mijn slaap! Not nice. Met dazeriken beten heb ik nog ergere allergische reacties.

  En voor die waterrekening. Ik vraag mij soms af hoe dat allemaal verloopt bij die Pidpa. Die hebben een alleenrecht voor water in provincie Antwerpen dus volgens mij doen die maar op. In Berlaar verbruikte wij zogezegd 18l!!!!! per dag en wij doen heus geen gekke dingen. En mijn schoonzus had dat ook. En hier betalen wij maandelijks schoon ons bedrag. Blijkt dat we nu bij de eindafrekening 20 euro moesten opleggen op ons maandbedrag. Geen probleem wat mij betreft, maar nu gaan die ons maandelijks 30 euro meer aanrekenen, omdat we te weinig betalen. Dat slaat toch op niets! En je kan dat bedrag niet aanpassen. Ik betaal zelf liever op het einde van het jaar 20 euro extra, dan 340 euro terug te krijgen die bij hen een jaar niets opbrengen. Ik vind dat ik dat zelf moet kunnen kiezen!

  • 3 Evita september 26, 2013 om 6:52 am

   Yes, bij mij kwam er ook een blaasje op. Allez, op eentje toch. Ik dacht dat dat misschien van de zon kwam. Verbrand ofzo. Voor de volgende keer neem k zeker “deet” mee, want het was echt niet te doen eigenlijk.

   Wat de waterrekening betreft: groot gelijk. Zelf de controle hebben zou het iets makkelijker maken.
   Soit, bij ons waren de cijfers de cijfers gisteren. Hij heeft wel 2 foutjes gemaakt in zijn berekeningen. Alleen: een keer 30 euro in ons voordeel… maar ook eens 132 euro in ons nadeel (en dat van heel de blok). En we hebben nu toegang tot onze watermeters, dus we gaan het nu ook zelf monitoren om het toch een beetje in het oog te houden.

 3. 4 marliese9 september 26, 2013 om 1:48 pm

  Gelukkig dan maar dat je het even bent gaan checken. 132 euro in je nadeel is behoorlijk veel!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: