Was het een weekend of een hele week?

Dit weekend heb ik ervoor gezorgd dat ik 5 jaar minder lang zal leven. Of dat gevoel heb ik toch.
Deze week doe ik geen activiteiten buitenshuis. Nah. Ik zal één toegeving doen: gaan werken. Brood op de plank brengen enzo.

—————-

Ik ging naar een huis kijken dat te koop stond. Ik deed thuis allerlei berekeningen in verband met dat huis. Ik mailde naar banken. Ik twijfelde. Ik twijfelde niet meer. En dat allemaal in 3u tijd.

Ik ging naar Leuven en deed nachtje door. Ik deed hakken aan. Ik weende net niet omdat mijn voeten brandden. Brandden, zeg ik u. Ik danste het grootste deel van de avond vooral met mij bovenlijf omdat mijn voeten… juist ja, brandden!

Ik lag om half 7 ’s morgens in mijn bed. Ik stond om half 10 op. Ik nestelde mij achter mijn laptop. Ik registreerde mij op Teleticketservice en probeerde tickets voor het concert van Justin Timberlake te bestellen. Ik probeerde nog eens tickets voor Justin Timberlake te bestellen. En nog eens. En nog zo’n 7 keer. Tevergeefs. Geen tickets. Jaren naar uitgekeken. Grote teleurstelling + 3 uur slaap = wenen! Ondertussen sta ik op de wachtlijst voor zijn extra concert. Fingers crossed.

Ik kroop terug in bed voor zo’n 3-tal uur, maar de Justin-emoties liepen zo hoog op dat vast slapen niet meer lukte. Ik stond op en ging bij Bram flemen in de zetel terwijl ik tussendoor ook naar eten zocht. En vond. En “klaarmaakte”.

Ik ging wekelijkse boodschappen doen. Ik at snel mijn avondeten op. Ik fietste richting het stadion van KV Mechelen. Ik zag een vrij fletse match waarin toch wel 3 keer gescoord werd. Ik juichte, maar KV verloor. Ik fietste naar huis.

Ik deed het stof af. Juist ja, om 11 uur ’s avonds. Ik kuiste de badkamer en ik kuiste de wc. Ik kroop doodop weer in bed.
Ik werd ergens in the middle of the night wakker door Bram die thuiskwam van een Baalse fuif. Ik reageerde vrij boekig. Haja, ik was moe, seg. Maak mij niet wakker.

Ik stond enkele uren later op om naar de Flair Shopping Day te gaan. Ik liet mijn ogen opmaken, kreeg chips en tandpasta en cola light. Ik kocht een winterjas, een bloesje en een kruidenmix. Oh en een bananentaart.

Ik kwam thuis en was moe maar wel heel blij. Ik vond een Bram die de grote berg afwas al gedaan had, had gestofzuigd en gedweild. Ik kreeg dus enkele uren meer vrije tijd. Ik kroop mijn bed in voor een uur en half.

Ik verwelkomde mijn broer in ons appartement. Ik verwelkomde ook zijn nieuw lief die ik voor de eerste keer zag. Ik kreeg bloemen. Ik at wok à la Bram en keurde de vriendin goed.

Ik keek naar Spartacus en ging slapen.

Advertenties

4 Responses to “Was het een weekend of een hele week?”


 1. 1 misssexandthecity oktober 7, 2013 om 10:44 am

  Ik ben ook voor het eerst naar de flairshopping dag getrokken,…….was pure me-time en doe het deze week maar eens rustig aan 🙂

 2. 2 brubeck oktober 7, 2013 om 11:23 am

  Ik vind het bewonderenswaardig dat vrouwen zo ver willen gaan in het dragen van hakken, tot bloedens toe.. Ik kan dat alleen maar toejuichen 😉

 3. 3 Thomas Pannenkoek oktober 7, 2013 om 4:30 pm

  En dat is alles wat je hebt uitgebromd in het weekend ?

 4. 4 HansDeZwans oktober 8, 2013 om 6:41 am

  Een leuk verslag, ik lag er zaterdag om 4:00u in, dat was een verstandige keuze, anders had ik heel zeker hoofdpijn gehad. De serie Spartacus stelt maar weinig voor, maar ik kijk er graag naar, gewoon pure ontspanning, ik neem het zelfs op als ik die dag niet kan kijken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: