Secret Santa

Kennen jullie Secret Santa?

Ik heb dat project rond deze tijd van het jaar al een paar keer voorbij zien te komen. Dit jaar heb ik besloten om mee te doen. Omdat ik het een tof initiatief vind. En omdat ik nu eindelijk eens klaar en duidelijk alle regels heb gelezen.

Ik heb voor verjaardagen van vrienden gezelschapsspelletjes uitgevonden, een boekje geschreven met de jarige in de hoofdrol  en nog zoveel meer. Ik kan best wel creatief uit de hoek komen als ik wil. Een voor Secret Santa wil ik dat 😀

First thing to do is een moodboard in elkaar steken. Zo zal mijn Secret Santa weten wat me blij maakt. Not that easy as you would think, maar goed. Ik maakte een mapje aan op Pinterest met wat me op dat ogenblik te binnen schoot.

Daarna stuurde ik een mailtje naar de organisator van Secret Santa… en als alles goed gaat krijg ik binnenkort een naam toegespeeld waarvoor ik zelf Kerstvrouw van dienst mag spelen.

To be continued… zo rond de 27ste december ongeveer. Dan zou er immers een pakje in mijn brievenbus moeten zitten én zou er eentje van mij in iemand anders zijn brievenbus terecht gekomen moeten zijn.

Ook meedoen? Hier vind je alle info die je nodig hebt.

Advertenties

1 Response to “Secret Santa”


  1. 1 misssexandthecity november 7, 2013 om 7:22 pm

    Zalig initiatief hé, ben zo benieuwd naar wie ik als “slachtoffer” ga toebedeeld krijgen,…wie mij krijgt is van minder belang


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: