Update

Een volle week niet geblogd. En dat in een periode waar er zoveel te vertellen valt.
Ik had een drukke week, met veel ups en downs… Omdat we die downs liever vlug vergeten, vertel ik jullie alleen over de leuke dingen 😀

 • Vrijdag ben ik uitgeweest met m’n vriendinnen.The 5 single ladies and me. Het was leuk! Nadien iets minder… ik heb mij mispakt aan het feit dat Desperados geen gewoon bier is. U kunt al raden wat ik zaterdag gedaan heb. Juist ja, uitgekaterd met hoofdpijn.
 • Zondag hebben we de kerstboom gezet. Ik heb er geen foto van genomen want het is krak hetzelfde exemplaar als vorig jaar én het jaar daarvoor. Ik hou van kerstmis maar die periode is al duur genoeg. Ik behoor dus niet tot de mensen die elk jaar nieuwe versiering kopen.
 • Maandag heb ik Bram verrast met sabayon. Hij eet dat graag, ik had dat nog nooit gemaakt. Conclusie: het smaakte oké, maar het was niet erg schuimig. Ik heb het trouwens enkele uren op voorhand gemaakt en nadien terug opgewarmd. Is dat done of not done? Het smaakte wel…
 • Dinsdag ben ik rond 19 uur gaan slapen. Was het nodig? Ik denk het.
 • Gisteren mochten wij gaan eten bij mijn schoonouders. Lekkere pasticcio, oftewel Griekse lasagne en chocoladecake als dessert. Deze middag was het weer van dat… want ja… wij krijgen altijd nog een extra portie mee. Het heeft gesmaakt, dat zeker. Maar mijn crashdieet (voor de feesten) is wel naar de kl****.
Advertenties

4 Responses to “Update”


 1. 1 Thomas Pannenkoek december 12, 2013 om 6:27 pm

  Een drukke week, ideaal in dit sombere winterseizoen !

 2. 2 Alice december 13, 2013 om 7:33 am

  Totaal not done lieve meid. Sabayon maak je a la minute anders is het geen sabayon maar warm eiermengsel waar dan nog eens een hoop bacterieen in kunnen kruipen. Mijn hartje brak toen ik het las 🙂
  En weet je wat wij leerde tijdens de koksopleiding (ook niet done, want natuurlijk klop je dat met de hand, blablabla) om het te kloppen met een mixer als het u eerste keer is en je niet 100% zeker bent dat je zo lang kan kloppen met de hand.

 3. 4 misssexandthecity december 15, 2013 om 6:20 pm

  Dat uitgaan, dat sloopt je hé :-), zeker met alcohol,….ik ga heel graag uit maar tegenwoordig trek ik de kaart van de sofa,….om de dag erna geen zombie te zijn,……en hier zijn de weken ook veel te druk, nog een weekje en dan is er EINDELIJK vakantie!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: