Welcome to the smartphone-club

Ik heb een smartphone. Een echte, een optimaal werkende smartphone. Met apps en al.

Jep, het is zover. Na veel uitstel en getwijfel is yours truly zaterdag in de Telenet-winkel geraakt, heeft yours truly een half uurtje aangeschoven en keerde ze nog  minuten later weer naar buiten met een Samsung S3 mini. Een blauwe. Ik mocht de kleur niet kiezen aangezien ik van één of andere korting gebruik gemaakt heb.

Jep, kortingen. I like. Waar die Samsung S3 op een ander 249 euro kost, heb ik die 119 euro betaald. Onverwacht. Er is een promotie gaande waarbij je inderdaad deze smartphone aan die prijs krijgt, indien je een King-abonnement afsluit. Maar ik heb al meer dan een jaar zo’n King-abonnement en dacht dus niet dat ik recht zou hebben op de korting. Wel dus… de gierige ik is ook weer tevreden.

Zaterdag heeft dat ding de rest van de dag opgeladen, maar zondag was ik in mijn nopjes. Facebook, Instagram, spelletjes als Candy Crush en De Slimste Mens Ter Wereld werden meteen geïnstalleerd. Oooh, dat gaat nog gevaarlijk worden.

Gelukkig was ik zondag op het Sven Nys feestje. Je weet wel, die grote sportman die alweer Belgisch Kampioen cyclocross is geworden. Mijn smartphone kon dus wel even aan de kant.

Nieuwe missie: een flipcovertje vinden op Ebay… kwestie van mijn nieuwste aankoop te beschermen, he.

Kunnen jullie me nog leuke must-have apps aanraden?

Advertenties

7 Responses to “Welcome to the smartphone-club”


 1. 1 chrissebie januari 13, 2014 om 3:48 pm

  Oh, ik heb ook een kleine samsung smartphone, maar ik kan nog steeds maar bellen of sms’en, heb ook geen abonnement om overal internet te hebben, jammer!

 2. 2 Thomas Pannenkoek januari 13, 2014 om 4:03 pm

  Ik zou je wel willen helpen, maar helaas. Zelf loop ik nog steeds met zo’n oud telefoontoestel met hoorn (en draaitoestand om het nummer te kiezen) op zak…

 3. 3 marliese9 januari 13, 2014 om 5:01 pm

  De bankapp van je eigen bank, makkelijk om overschrijvingen te doen. De bancontact app. Heb ze zelf nog niet kunnen testen, maar zo kan er makkelijk één iemand de rekening betalen op restaurant, terwijl de andere snel met de bankcontact app betalen (bij KBC hebben ze ook zo iets scashen, maar dat werkt alleen als je bij KBC bent). Twitter-app (als je veel op Twitter zit) en een loopapp ik gebruik Nike Plus (die kan je ook op de loopband gebruiken), maar Runkeeper schijnt ook een hele goede te zijn.

 4. 5 Sunnyman januari 13, 2014 om 6:09 pm

  De smartphone gaat ons beheersen……. en ook ik doe er aan mee. Ook ik zit inmiddels een goede maand op de smartphone te prutsen. Noodgedwongen via mijn werkgever, die mij een iphone gaf, maar toch. Ik zag er tot dan toe het nut niet van in, maar nu ik er eenmaal een heb, gebruik hem ook vaak. Met name instagram heb ik als pruts-fotograafje ontdekt. Ik geniet er van de vele foto’s en zet er zelf ook regelmatig wat op.
  Heb mijn verzet tegen al die nieuwigheden opzij gezet en geef me helemaal over aan de smartphone.

 5. 6 misssexandthecity januari 13, 2014 om 6:50 pm

  Hier nog steeds een halsstarrige GMS gebruikster,…want dat ding gaat vergroeien met mijn hand, ik voel het 🙂

 6. 7 brubeck januari 13, 2014 om 9:55 pm

  Android ? Ik weet niet of de app daar ook voor bestaat maar start2run is echt handig, inclusief route-tracking.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: