Start to run: 1/4

Het lopen volhouden is nooit mijn sterkste kant geweest. Vooral omdat ik dat eigenlijk niet zo graag doe. ’t Is saai… de seconden tikken zo traag voorbij.

Maar… dat is geen excuus om mijn Start To Run-projectje stop te zetten. Deze keer houd ik vol. Deze keer helpt de loopband mij…vanwaar ik zicht heb op een tv waardoor ik iets kan volgen, waardoor de tijd sneller gaat.

Ik zit in de helft van mijn eerste loopprogramma, het programma dat mij 5km zal laten lopen. Ik vermoed dat dat betekent dat ik nu 2,5km aan een stuk kan lopen?

Voor de nieuwsgierigen: deze week loop ik 8 minuten waarop ik 2 minuten stap, vervolgd door 10 minuten lopen en weer 2 minuten stappen. Ik sluit af met weer 8 minuten lopen en 2 minuten stappen. En dat 3 keer.

Eigenlijk zit ik nog maar aan 1/4de, aangezien mijn doel 10km lopen is. 25% voltooid. Hoe zeggen de Plackaerts dat? “Wij zijn goed bezig!”

Advertenties

6 Responses to “Start to run: 1/4”


 1. 1 misssexandthecity januari 22, 2014 om 7:12 pm

  Niet opgeven hé, jij kan dit!!!!

 2. 2 brubeck januari 22, 2014 om 9:57 pm

  Ik ben nu al geruime tijd terug bezig en geniet er elke keer meer en meer van, weliswaar met de juiste playlist in mijn oortjes. En had dat nooit van mezelf gedacht. Meer nog, we lopen nu met twee, wel niet op hetzelfde moment en peppen elkaar op. Goed dat je voor jezelf zo’n doel stelt !

 3. 3 chrissebie januari 23, 2014 om 9:16 am

  wel toen ik ook nog ging lopen in mijn vroeger leven, vond ik het eerlijk gezegd ook saai. . Nu probeer ik af en toe op de hometrainer, maar aangezien ik dat maar twee minuten kan, is het helemaal niet nodig hem bij de tv te plaatsen, maar dat was wel het plan! Veel succes met het lopen. ;

 4. 5 LJ januari 24, 2014 om 9:30 am

  Ge zijt keigoed bezig!

 5. 6 Liese februari 11, 2014 om 8:24 pm

  Runkeeper is daarvoor een goeie app. Wel voor als je buitenshuis gaat lopen, toont hoeveel je loopt, hoe snel en via de gps kun je je looproute volgen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: