Sportblessure

Zoals jullie ondertussen wel weten ben ik aan het start to runnen. Dat gaat redelijk. De ene dag al wat beter als de andere. Je kent dat wel.

Maar nu heb ik een sportblessure opgelopen. En niet eentje waaraan je onmiddellijk denkt bij lopen. Mijn enkels, tenen, knieën, kuiten,… alles is nog intact. Er is een ander probleempje.  Een open-wond-probleempje.

Wat u moet weten:
Ik heb maar één sport-bh. Wel een supergoeie (ook wel een dure). Maar maar eentje dus. Af en toe gaat die al eens in de wasmand omdat ik meestal zweet als een rund als ik sport. Zo ook deze week. Alleen was de wasmand wel héél vol en lag die sport-bh ergens beneden in de wasmand. Gevolg: hij was nog steeds niet gewassen toen ik alweer moest gaan start to runnen.

Zonder bh lopen is geen optie. God heeft mij van een paar welgevormde attributen voorzien waardoor ze bij het lopen a) ongemakkelijk op en neer zouden wiebelen met pijn als gevolg en b) nogal veel bekijks zouden hebben van de andere sporters in het fitnesscentrum, waardoor ik me nog ongemakkelijker zou voelen.

Ik snuffel dus even in de bh-schuif en haal er een exemplaar uit dat ik amper aandoe. In mijn mooiste Marie Jo gaan sporten zou niet slim zijn. Al dat zweet dat daar dan in blijft hangen en zweetkringetjes veroorzaakt. De bh van dienst was er eentje van Passionata. Ook geen onbekend merk, maar wel een merk waar ik al eerder farsen mee voor heb gehad. Vandaar dat die – nog wel in perfecte staat – bh onder in de bh-schuif ligt.

In de fitness
Ik begin dus te lopen en voel dat de bh toch niet heel goed zit. Beetje onopvallend (ik hoop toch dat het onopvallend was) friemelen. Nog steeds niet. Stoppen is onmogelijk want dan is mijn start to run programma naar de kl*ten. En dan is stoppen in het algemeen wel heel verleidelijk voor mensen zoals mij. Ik liep dus verder. Het deed meer een meer pijn. Ik voelde de beugeltjes schuren tussen mijn borsten maar mijn aandacht moest verdeeld worden tussen de pijn van het schuren en het afzien van  het lopen. Al bij al viel het mee.

Toen ik van het toestel kwam brandde het tussen mijn borsten. Niet normaal. Thuis deed ik snel mijn kleren uit en bekeek de schade:
Twee brandplekjes die blaren veroorzaakten die al open waren. Pijnlijk, al zeg ik het zelf. Ik heb mij van mijn zweet ontdaan door snel te douchen waardoor de plekjes nog meer pijn deden. Water deed geen goed. Wat er ook gezegd wordt. Na de verzorging van de wondjes ging het beter, al bleef het wel etteren (yes, I’m nasty like that).

Een echte sportblessure dus 😉

Moraal van het verhaal? ga nooit in uw gewone bh lopen. It burns!!!

Advertenties

7 Responses to “Sportblessure”


 1. 1 Thomas Pannenkoek januari 24, 2014 om 6:27 pm

  Ik beloof je plechtig dat ik nooit in een gewone beha ga fitnessen !

 2. 2 Di Vanheuckelom januari 24, 2014 om 6:40 pm

  Ajajaj, misschien toch de moeite om een tweede te kopen? Hoop dat het snel geneest!

 3. 4 misssexandthecity januari 25, 2014 om 4:34 pm

  whoehahahahahaha, ik ga hier strijk. Tip, in inno zijn nu hele goede sportbh’s aan 50% en ze zijn echt de moeite waard!!

 4. 5 "En wat eten we morgen?" januari 27, 2014 om 7:51 am

  in’t vervolg toch eerder zonder … en een filmke op youtube natuurlijk! hahahahahaha

 5. 6 chrissebie januari 27, 2014 om 2:58 pm

  aw, da’s pijnlijk. mijn borsten hebben mij ook altijd verhinderd om te gaan lopen, zelfs met goeie sportbeha. Als overmaat van ramp dacht ik dan ook dat mijn borsten daardoor vroegtijdig zouden gaan hangen, en ik heb al snel mijn sportschoenen aan de haak gehangen, . ( Dat is wel 10 jaar geleden )


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Wie ben ik?

The name:
Evy Philips

The age:
27 jaar

The passion:
Bram
Italië
AC Milan

Advertenties

%d bloggers liken dit: